1. #1
    Premium Member JCVD's Avatar
    Join Date
    Aug 11
    Location
    Practicing my Dimak for the next Kumite
    Posts
    1,083

    Default Mobile Issues

    Is anyone else having issues with the site opening on their phones? I'm on the iPhone5 and have tried opening it in both Safari and in Chrome. It won't even pull up.

  2. #2
    Administrator theguru's Avatar
    Join Date
    Nov 00
    Location
    Florence
    Posts
    96,687
    None whatsoever on either our mobile application or safari. And I'm posting from my phone now.

    Anyone else having an issue?

  3. #3
    Administrator theguru's Avatar
    Join Date
    Nov 00
    Location
    Florence
    Posts
    96,687
    Just for good measure this post is using Safari and the last was from Forum Runner.

  4. #4
    Premium Member JCVD's Avatar
    Join Date
    Aug 11
    Location
    Practicing my Dimak for the next Kumite
    Posts
    1,083
    Forum Runner is an app i'm assuming?

  5. #5
    Premium Member Bench's Avatar
    Join Date
    Feb 11
    Location
    nky
    Posts
    939
    When I try to access the site through my Samasung GS4 it just comes up to blank site. I'll post a screenshot.

    It's been this way since yesterday.

    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_2013-07-18-09-38-27.jpg 
Views:	54 
Size:	33.0 KB 
ID:	40466
    No error ever appears.

  6. #6
    Premium Member barrel's Avatar
    Join Date
    Nov 06
    Posts
    843
    I had the same issue in safari. If I googled BGP and clicked on the link that would take me to the main paige I would get a blank page. If I clicked on a link to go to a forum then it worked fine and I could navigate from there. I started having the issue when the main page was updated

  7. #7
    Administrator theguru's Avatar
    Join Date
    Nov 00
    Location
    Florence
    Posts
    96,687
    Would everyone that was having a problem try it now and let me know.

  8. #8
    Premium Member barrel's Avatar
    Join Date
    Nov 06
    Posts
    843
    Same issue still. I get a blank page

  9. #9
    Premium Member MentschTrachtGottLacht's Avatar
    Join Date
    Jan 13
    Location
    Tri-State
    Posts
    4,555
    Quote Originally Posted by barrel View Post
    Same issue still. I get a blank page
    Same here....it loads a blank page.

  10. #10
    Administrator theguru's Avatar
    Join Date
    Nov 00
    Location
    Florence
    Posts
    96,687
    Okay, I will put the hired help on it.

  11. #11
    Premium Member Bluegrasscard's Avatar
    Join Date
    Apr 07
    Location
    Bluegrass Region
    Posts
    6,123
    I just joined the world of iphone 5 this week. But same issue. I did buy forum runner and it worked fine.

  12. #12
    JV
    JV is offline
    Administrator JV's Avatar
    Join Date
    Feb 12
    Posts
    214
    check now ... one of the buttons at the top will take you to the forums listing page

  13. #13
    Premium Member Clyde's Avatar
    Join Date
    May 08
    Posts
    64,012
    Works fine for me in IPhone 4S using Chrome.

  14. #14
    Premium Member formerkywrestler's Avatar
    Join Date
    Dec 01
    Location
    Freedom is NORML!
    Posts
    23,638
    Fine on Safari, the app, and Chrome.

  15. #15
    Premium Member Bench's Avatar
    Join Date
    Feb 11
    Location
    nky
    Posts
    939
    Works for me now.

  16. #16
    Premium Member JCVD's Avatar
    Join Date
    Aug 11
    Location
    Practicing my Dimak for the next Kumite
    Posts
    1,083
    Works now. Thanks.

  17. #17
    Premium Member
    Join Date
    Nov 08
    Location
    Right Here
    Posts
    268
    I'm posting on my iphone5 now using Safari. Works fine.